Dokumentum  
 
Polc: (Közös adat)(2 Kötet)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban
Közrem.: Kiss István (szerk.)
Szerz. közl: szerk. Kiss István
Kiadás: Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1974-1978
Kötetei: Farkas József : Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban 1., Mennyiségi vizsgálatok (1974)
Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban 2., Minőségi vizsgálatok (1978)
Eto: 663/664:631.1.017 ; 576.8:663/664 ; 614.31:663/664
Szakjel: 663
Cutter: M 66
ISBN: 963-230-204-4
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1672 - InfoKer