Dokumentum
Polc:
(Közös adat)
(2 Kötet)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban
Közrem.:
Kiss István (szerk.)
Szerz. közl:
szerk. Kiss István
Kiadás:
Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1974-1978
Kötetei:
Farkas József : Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban 1., Mennyiségi vizsgálatok (1974)
Mikrobiológiai vizsgálati módszerek az élelmiszeriparban 2., Minőségi vizsgálatok (1978)
Eto:
663/664:631.1.017
;
576.8:663/664
;
614.31:663/664
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664:631.1.017
Fő
663/664
élelmiszeripar
Fő
631.1.017
mezőgazdasági üzem nagysága ; földbirtok nagysága
ETO jelzet:
576.8:663/664
Fő
576.8
parazitológia
Fő
663/664
élelmiszeripar
ETO jelzet:
614.31:663/664
Fő
614.31
élelmiszer-ellenőrzés ; élelmiszer-higiénia
Fő
663/664
élelmiszeripar
Szakjel:
663
Cutter:
M 66
ISBN:
963-230-204-4
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer