Három cseh fiatal trendi szakácskönyvét veheti kézbe az új gasztronómiai kalandokra kiéhezett olvasó. A fiatal szakácsok Csehországban több százezres követőtáborral bírnak a közösségi oldalakon; titkuk: könnyen elkészíthető, mégis egészséges, ételérzékenyek által is fogyasztható fogásokat
[>>>]
Három cseh fiatal trendi szakácskönyvét veheti kézbe az új gasztronómiai kalandokra kiéhezett olvasó. A fiatal szakácsok Csehországban több százezres követőtáborral bírnak a közösségi oldalakon; titkuk: könnyen elkészíthető, mégis egészséges, ételérzékenyek által is fogyasztható fogásokat prezentálnak. Ezek között találunk finom reggeliket, melyek igazi energiabombaként indíthatnak el mindenkit a dolgos hétköznapokon. Finom és egészséges leveseket, valamint tápláló, de szintén teljesen egészséges és mentes fő fogásokat. Annak ellenére, hogy bonyolult ételcsodáknak tűnnek a kötetbe felvett fogások, a hozzávalók majd minden esetben beszerezhetők a nagyobb üzletekben. A gyönyörű színes fotókkal illusztrált szakácskönyv kalandozásra és kísérletezésre hívja meg olvasóit. Gondoljunk bele, mi lehet finomabb egy brownies gofrinál vagy chiapudingos mangópürénél, nem is említve a vöröslencse-levest vagy a quinoás pulykát. A könyvet kezdő és gyakorlott szakácsoknak egyaránt ajánljuk. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]