Az őszi szezon egyik legegészségesebb és legizgalmasabb zöldsége a sütőtök, amelyet azonban hazánkban általában csak kétféleképp szoktk elkészíteni: magában sütve, illetve krémlevesként. Hogy mennyivel többre hivatott ez az alapanyag, azt bizonyítja ez a szakácskönyv, amely kereken harminc sütőtökös receptet tartalmaz. Leszakadva a hagyományos nyomvonalról mindenképp érdemes kipróbálni az olyan finomságokat, mint a sütőtökös-krumplis lencsekrém, a sütőtökös spagetti, a sertésoldalas sütőtökkel, a sütőtökös-fehérbabos egytálétel, a sütőtökös lecsó, a tárkonyos zöldség, a lazac sütötökcsipsszel, vagy a gnocchi pirított tökkel és vajjal. A kötet kiváló ötlettár lehet minden új ízekre nyitott háziasszonynak. "www.kello.hu minden jog fenntartva"