Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Élelmiszerek íz-, illat- és aromaanyagainak vizsgálata rétegkromatográfiával
Szerző:
Vágujfalvi Dezső (1931)
;
Szente Lajos
Szerz. közl:
Vágujfalvi Dezső, Szente Lajos
Kiadás:
Budapest : Mezőgazd. Kvk., 1982
Eto:
663/664.016.7
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664.016.7
Fő
663
mikrobiológiai iparok ; erjedési iparok ; italipar ; élvezeti cikkek ipara
Fő
664.016.7
664.016.7
Tárgyszó:
élelmiszer-vizsgálat
Szakjel:
663
Cutter:
V 18
ISBN:
963-231-366-6
Oldal:
171 p.
UKazon:
820167
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 V 18
144754
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer