Elsősorban azoknak a szülőknek ajánlható Ambrus Éva könyve, akik bizonytalanok a kisbaba hozzátáplásának rendelt idejével, módjával kapcsolatban. Nekik nyújt praktikus segítséget ez a kötet, amely tanácsot ad abban, hogy mikor és milyen élelmiszerekkel kezdjük el megkóstoltatni, megszerettetni a
[>>>]
Elsősorban azoknak a szülőknek ajánlható Ambrus Éva könyve, akik bizonytalanok a kisbaba hozzátáplásának rendelt idejével, módjával kapcsolatban. Nekik nyújt praktikus segítséget ez a kötet, amely tanácsot ad abban, hogy mikor és milyen élelmiszerekkel kezdjük el megkóstoltatni, megszerettetni a kicsikkel az anyatejen túli "világot". Az első két rész témája a felkészülés (alapanyagokkal, előre elkészített, egyszerű ételekkel) és a felkészítés (vagyis a baba rávezetése a szilárd táplálékra). A folytatásban kiderül, hogy mire kell fokozottan odafigyelni (ételallergia, fogzás, öklendezés stb.). A kötet további - nagyobb felét kitevő - részben a receptek kaptak helyet: az egyszerű és kombinált pürék, a kézben fogható falatok, a totyis korban levőknek ajánlott fogások, a nassolnivalók, valamint a szülinapra, húsvétra és karácsonyra ajánlott finomságok. Az utolsó fejezetben az alaprecepteket tanulmányozhatjuk, köztük olyanokkal, mint az alaplé, a házi tészta és lekvár, az almaszósz, a házi májkrém, a paradicsompüré, a babakörözött - és hasonlók. A színes fotókkal illusztrált kiadványt tárgymutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]