Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Vadhús- és halételek
Szerző:
Tolnai Kálmán
Szerz. közl:
Tolnai Kálmán
Kiadás:
Budapest : Népszava, 1983
Eto:
641.5(083)
;
641.3:637.55/.56(083)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(083)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(083)
táblázatok ; jegyzékek
ETO jelzet:
641.3:637.55/.56(083)
Fő
641.3
élelmiszerek eredetük vagy az évszak szempontjából
Fő
637.55/.56
637.55/.56
Fő
637.55
vadételek
Fő
637.56
halak, kagylók, rákok stb. húsa ; kagylók, rákok, halak stb. húsa ; rákok, halak, kagylók stb. húsa
Formai
(083)
táblázatok ; jegyzékek
Szakjel:
641
Cutter:
T 59
ISBN:
963-321-876-4
Nyelv:
magyar
Oldal:
380 p.
Katalógus:
Halis István Városi Könyvtár ; Thúry György Múzeum
UKazon:
831610
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 Nem kölcsönözhető
1.
Thúry György Múzeum Néprajzi Gyűjtemény
641 T 59
TGYM5421
Nem kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1673 - InfoKer