Csupa egészséges, természetes ételt kínál kipróbálásra a kismamáknak, anyukáknak a dietetikus-szerző azzal céllal, hogy ezekkel vezessék be a legkisebbeket az étkezésbe, ilyenekkel kezdjék meg a hozzátáplálást és a táplálkozási kultúra, szokások kialakítását. A sort a püréfajták nyitják meg: az
[>>>]
Csupa egészséges, természetes ételt kínál kipróbálásra a kismamáknak, anyukáknak a dietetikus-szerző azzal céllal, hogy ezekkel vezessék be a legkisebbeket az étkezésbe, ilyenekkel kezdjék meg a hozzátáplálást és a táplálkozási kultúra, szokások kialakítását. A sort a püréfajták nyitják meg: az egészen egyszerűtől a vegyes-krémes változatokon át a darabos pürékig. A folytatásban válogathatunk a nagyjából tíz hónapos kortól javasolható falatkák és smoothie-k, egy éves kortól ajánlott ételek (chiapuding és zabkása-variációk, szendvicsfélék, raguk, szószok, mártások, finomra vágott húsok, zöldséges egytálételek stb.) és a kisgyerekkortól adható fogások közül. Ez utóbbiak között már egészen "felnőttes" dolgokat is találunk: feketebabos chilit, spenótos frittatát, burritót, lazacot szedermártással, tacolevest, pásztorpitét, csirkés tekercset, kukoricás garnélát - hogy csak párat említsünk. A kiadványt hozzátáplálási mintaétrend és tárgymutató zárja. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]