Borsa Brown az egyik legnépszerűbb magyar romantikus regényírónő, akinek szenvedélyes tematikus sorozatainak folytatásait rajongók serege várja. Most azonban valami egészen másfajta kiadvánnyal jelentkezik, de biztos hogy nem fog vele csalódást okozni; műve ugyanis nem más, mint egy különleges
[>>>]
Borsa Brown az egyik legnépszerűbb magyar romantikus regényírónő, akinek szenvedélyes tematikus sorozatainak folytatásait rajongók serege várja. Most azonban valami egészen másfajta kiadvánnyal jelentkezik, de biztos hogy nem fog vele csalódást okozni; műve ugyanis nem más, mint egy különleges szakácskönyv. A recepteket úgy válogatta össze, hogy azok kötődjenek korábbi regényei helyszíneihez, karaktereihez, így olyan tájak konyhaművészetéből kaphatunk ízelítőt pár csodás ételspecialitás erejéig, mint Szardínia, Törökország, Szicília, az Arab-félsziget vagy az USA. Mindegyiknek egy-egy fejezetet szentelt az írónő, benne válogatott különlegességekkel. A sort Arábia nyitja meg olyanokkal, mint a falafel arab salátával, a kabsa, az arab lecsó kuszkusszal és a zsályás teakoktél. Ezt olasz specialitások követik (szicíliai narancssaláta, darált húsos cannelloni, maffia koktél), majd válogatást kapunk amerikai (fokhagymás marhasült gyömbéres almával, bárányhúsos pite, mázas fánk), török (csorba, halas szendvics, baklava, rózsalekvár) és szárd (suppa cuata, szárd ravioli, mirtuszlikőr sajtfalatkákkal) ételekből. A recepteket hozzájuk passzoló regényrészletek és szép színes fényképek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]