Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételkészítési ismeretek
Alcím:
az alapoktól a mesterszintig
Szerző:
Pető Gyula
Szerz. közl:
Pető Gyula
Kiadás:
Budapest : Műszaki Kvk., cop. 2018
Eto:
641.5 (078)
;
641.55(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5 (078)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(078)
egyéb oktatási anyag ; esettanulmány ; fogalmak ; fogalomgyűjtemény
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Szakjel:
641
Cutter:
P 64
ISBN:
978-963-16-6521-5
Nyelv:
magyar
Oldal:
987 p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető, ebből 1 kiadva;
nincs elvihető
(nincs rá előjegyzés)
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 P 64
369583
Kiadva ; 2024-07-15-ig ; 511 nap késés
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1677 - InfoKer