Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételkészítési és felszolgálási ismeretek
Alcím:
a vendéglátóipari szakközépiskolák számára
Szerző:
Pető Gyula
;
Kiss Imre
Szerz. közl:
... Pető Gyula, ... Kiss Imre
Kiad. jel:
3. váltlan kiad.
Kiadás:
Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1991
Sorozat:
Vendéglátó technológia/4.
Eto:
641.5(075.3)
;
641.55(083.12)(075.3)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(075.3)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(075.3)
középiskolai tankönyv ; tankönyv, középiskolai
ETO jelzet:
641.55(083.12)(075.3)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(075.3)
középiskolai tankönyv ; tankönyv, középiskolai
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Szakjel:
641
Cutter:
P 64
ISBN:
963-222-347-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
216 p.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Mozgókönyvtár Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 P 64
280404
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer