Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (2 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A magyar konyha filozófiája
Alcím: az ősi áldozati ételek szellemiségétől a jövő magyar konyhájáig
Szerző: Cey-Bert Róbert Gyula (1938) ; Cey-Bert Tünde
Szerz. közl: Cey-Bert Róbert Gyula, Cey-Bert Tünde
Kiadás: Budapest : Püski, 2009
Eto: 641.5(439) ; 641.568(439)(083.12) ; 392.8(=945.11)
Tárgyszó: nemzeti étel ; szakácskönyv ; konyha, magyar ; magyar konyha ; borgasztronómia
Szakjel: 641
Cutter: C 15
ISBN: 978-963-302-007-4
Nyelv: magyar
Oldal: 504, [2] p.
Megj.: Bibliogr.: p. 462-463.
UKazon: 201007095
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 C 15287277Kölcsönözhető
Pölöskefő 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 C 15287193Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer