Kifejezetten kistermelők számára készült ez a kötet, amely különféle élelmiszerek házilag való szakszerű előállításához és értékesítéséhez ad hasznos tanácsokat. A bevezetőt követően a kistermelői élelmiszer-előállításjogszabályi háttér kerül tisztázásra. Ezután részletesen olvashatunk a
[>>>]
Kifejezetten kistermelők számára készült ez a kötet, amely különféle élelmiszerek házilag való szakszerű előállításához és értékesítéséhez ad hasznos tanácsokat. A bevezetőt követően a kistermelői élelmiszer-előállításjogszabályi háttér kerül tisztázásra. Ezután részletesen olvashatunk a tejtermékek, hidegen sajtolt olajok, száraztészták, fűszerpaprika-őrlemények, savanyított és aszalt termékek, méz- és pálinkafajták készítéséről, illetve a baromfi és a tojás kisüzemi feldolgozásáról. Az utolsó részben a húsfeldolgozásról és a húskészítmények kistermelői előállításáról tudhatunk meg lényeges információkat. A fekete-fehér ábrákkal kísért kiadvány szakkönyvtárak mellett - főleg vidéki - általános gyűjtőkörű könyvtárak számára is javasolható beszerzésre. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]