A makrobiotika tudománya az egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik. A Kushi Intézetben kifejlesztett, tudományos megalapozottságú megoldások népszerűsítésére íródott e kötet. Az első részben a rák megelőzésének természetes módjával ismerkedhetünk meg, amelynek során szó esik
[>>>]
A makrobiotika tudománya az egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik. A Kushi Intézetben kifejlesztett, tudományos megalapozottságú megoldások népszerűsítésére íródott e kötet. Az első részben a rák megelőzésének természetes módjával ismerkedhetünk meg, amelynek során szó esik magáról a rákról mint betegségről és tüneteinek felismeréséről is. A második fejezet a rákbetegségek fajtáit mutatja be mélyreható részletességgel, a csontráktól a vastagbélrákon keresztül egészen a vese rákos megbetegedéséig. A harmadik szakasz recepteket, étrendi javaslatokat, háziszereket és gyógymódokat mutat be, ismertetve a szükséges konyhai eszközöket is, külön tárgyalja a csecsemők táplálásáról szóló témakört. A kötet függelékében találjuk a műben előforduló orvosi és dietetikai kifejezések magyarázatát, a szerzők bemutatását, a szerzők által ajánlott angol nyelvű szakirodalmat, illetve a magyarországi helyzetképet a daganatos megbetegedések miatti halálozás alakulásáról. A kötet a téma iránt érdeklődőknek ajánlható. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]