Bár az édesszájúak számára megannyi kulináris kényeztetési forma létezik, mégis a minden torkoskodások közül a leginkább esszenciális a különféle krémes-habos ínyencségek fogyasztása. Jól tudván ezt a szerzőpáros is, ebben a kötetükben tovább gazdagítják az efféle finomságok receptjeinek tárházát
[>>>]
Bár az édesszájúak számára megannyi kulináris kényeztetési forma létezik, mégis a minden torkoskodások közül a leginkább esszenciális a különféle krémes-habos ínyencségek fogyasztása. Jól tudván ezt a szerzőpáros is, ebben a kötetükben tovább gazdagítják az efféle finomságok receptjeinek tárházát (a mű előzményét, amely a 99 nyalánkság 33 színes ételfotóval címet viseli, legutóbb a 200624140-es tételszámon ismertettük). A kedvcsináló előszót követően különféle krémek, habok és pudingok, kanalas gyümölcsédességek, meleg desszertek és jeges nyalánkságok (leginkább parfék) elkészítési útmutatóját tanulmányozhatjuk. A kereken harminchárom színes fotóval illusztrált szakácskönyv végén találjuk a hasznos tudnivalókat, a betűrendes útmutatót és a tartalomjegyzéket. "www.kello.hu ? minden jog fenntartva"
[<<<]