Kreatives aus Milch & Co selbst herstellen (magyar)
Szakjel:
637
Cutter:
S 29
ISBN:
978-963-278-553-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
104 p.
UKazon:
201903031
Kivonat:
Adalékanyagoktól mentes tejtermékek házi elkészítéséhez kínál recepteket ez a kötet, amelyből részletesen kiderül, hogy miként állíthatunk elő friss termelői tejből joghurtot, kefirt, túrót vagy sajtot, aludttejet, vajat, írót. Az első részben az alapismeretek kerülnek áttekintésre (tej mint
[>>>]
Adalékanyagoktól mentes tejtermékek házi elkészítéséhez kínál recepteket ez a kötet, amelyből részletesen kiderül, hogy miként állíthatunk elő friss termelői tejből joghurtot, kefirt, túrót vagy sajtot, aludttejet, vajat, írót. Az első részben az alapismeretek kerülnek áttekintésre (tej mint élelmiszer, tejfajták, a tej összetevői, vásárlás, tárolás és feldolgozás, szakkifejezések), majd olyan élelmiszerek előállításának a műhelytitkaiba nyerhetünk bepillantást, mint az aludttej, joghurt, kefir, túró, sajt és hasonlók. Ezen felül jó pár olyan receptet is találunk a kötetben, amelyek ezeknek a felhasználásával készülnek, mint például a házi gyümölcsjoghurt, az almás-fahéjas shake, a krémsajt, a vadfűszeres túrókocka, a mézes-mazsolás túró, az olajban eltett friss sajt, a diós sajt, a színes virágos vaj, vagy az író áfonyával. A szöveget igényes, színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]