A jelen szakácskönyvből olyan recepteket ismerhetünk meg, amelyek kivétel nélkül air fryerrel lettek elkészítve. Az innovatívnak számító konyhai eszköz az utóbbi években terjedt el a háztartásokban, melynek lényege, hogy a forró levegő keringetésével teszi emberi fogyasztásra alkalmassá az
[>>>]
A jelen szakácskönyvből olyan recepteket ismerhetünk meg, amelyek kivétel nélkül air fryerrel lettek elkészítve. Az innovatívnak számító konyhai eszköz az utóbbi években terjedt el a háztartásokban, melynek lényege, hogy a forró levegő keringetésével teszi emberi fogyasztásra alkalmassá az ételeket, röviden, úgy működik, mint a légkeveréses sütők, csak sokkal intenzívebb módon, így nem, vagy csak nagyon kevés olajra van szükségünk a sütéshez. Valentina Harris könyve első felében ismerteti az eszközt, a sütés módját, a tisztántartást és a megfelelő előkészítést, majd egy klasszikus szakácskönyv modelljét követve a rátér az egyes fogásokra. A reggelik között ott találjuk a klasszikus tojásos ételeket, a palacsintát és a fahéjas csigát, a főételek között pedig a sült zöldségeken kívül a húsok is helyet kaptak a halak és a tenger gyümölcsei mellett. A receptgyűjteményt finomabbnál finomabb desszertek zárják. A színes fotókkal illusztrált kiadványt az air fryerrel ismerkedő olvasóknak lehet ajánlani. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]