Új szakácskönyvvel jelentkezik Mezei Elmira, aki lassan tíz éve jelentet meg egészségtudatos receptgyűjteményeket. Nincs ez másképp most sem - hisz a kötetben helyet kapott fogások nem tartalmaznak sem glutént, sem fehér cukrot, sem tejtermékeket -, csakhogy van még egy közös erényük: valamennyi
[>>>]
Új szakácskönyvvel jelentkezik Mezei Elmira, aki lassan tíz éve jelentet meg egészségtudatos receptgyűjteményeket. Nincs ez másképp most sem - hisz a kötetben helyet kapott fogások nem tartalmaznak sem glutént, sem fehér cukrot, sem tejtermékeket -, csakhogy van még egy közös erényük: valamennyi segít abban, hogy immunrendszerünk erősödjön, és így könnyebben tudjuk állni a stressz kihívásait, meg tudjuk őrizni az egészségünket terheltebb időszakokban is. A receptek sorát - amelyekben olyan kiemelten jótékony hatású élelmiszerek bukkannak fel rendre, mint a banán, a sütőtök, a cékla, a lazac, a spenót, a diófélék - a reggelire ajánlott fogások nyitják meg (zöldséges kölesmuffin, tojáspalacsinta, kesuszelet), ezeket követik a levesek (céklakrémleves, tárkonyos zöldségraguleves), a húsok (báránycsülök, pesztós csirketekercs), halak és tengeri ételek (lazacnyárs avokádómártással, halfasírt, grillezett makréla), a zöldségek és saláták (lilakáposzta-saláta, zsályás sült répa, töltött patisszon), és az édességek (chiapuding, kávés csokikrém, áfonya-meggy fagyi). A színes fényképekkel illusztrált kötet végén receptmutató segíti a válogatást. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]