Vál. a Fishing & Hunting Channel azonos című műsorának receptjeiből.
UKazon:
202124085
Kivonat:
Andrejszky Zoltán speciális szakácskönyvet írt: minden benne szereplő recept alapanyaga ugyanis valamiféle hal. Bevezető sorai után (amelyben a halfogyasztás előnyeit ecseteli) halfajtánkét fejezetekbe rendezve teszi közzé a fogások készítési útmutatóját. A sort a legismertebb hazai halból,
[>>>]
Andrejszky Zoltán speciális szakácskönyvet írt: minden benne szereplő recept alapanyaga ugyanis valamiféle hal. Bevezető sorai után (amelyben a halfogyasztás előnyeit ecseteli) halfajtánkét fejezetekbe rendezve teszi közzé a fogások készítési útmutatóját. A sort a legismertebb hazai halból, pontyból készült hat étel nyitja meg, köztük olyanokkal, mint a tepsis töltött ponty, a hagyományőrző halászlé vagy a káposztás ponty. A folytatásban olyan receptekkel ismerkedhetünk, amelyek süllőből, harcsából, amurból, busából, csukából, kecsegéből vagy éppen pisztrángból állíthatóak elő (mint például a rozmaringos süllőtörzs, a harcsaburger, a serpenyős amur, a busabrassói, a csukafasírt, a kapros kecsege, vagy a fehérboros pisztráng. Az utolsó részben négy "extra" fogás kapott helyet: a bazsalikomos-paradicsomos penne heringgel, a tonhalkrém pirítóssal, a pankómorzsában sült sügér és a magyaros ruszli. A szöveget igényes színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]