Kivonat: |
Ahogy az előző két évben, úgy most is a karácsony előtti időszakban kerül kiadásra Gáspár Bea - Bea asszony - szakácskönyve, amely most is nyújtja azt, amiért a korábbi köteteket szerettük: kiadós, házias, magyaros ételeket és modern, trendi fogások most is egyaránt helyet kaptak az
[>>>]
Ahogy az előző két évben, úgy most is a karácsony előtti időszakban kerül kiadásra Gáspár Bea - Bea asszony - szakácskönyve, amely most is nyújtja azt, amiért a korábbi köteteket szerettük: kiadós, házias, magyaros ételeket és modern, trendi fogások most is egyaránt helyet kaptak az összeállításban. A mű első felében Bea asszony hagyományos ételei sorjáznak, köztük olyanokkal, mint a falusi csirkebecsinált, a káposztás bableves, a kenyérlángos, a rántott velő, a zúzapörkölt tarhonyával, a mákos tészta málnalekvárral, a rizsfelfújt, a diós rolád vagy a rigójancsi. A folytatásban kaptak helyet a "modern fogások": a bazsalikomos eperkrémleves, a sajtos-diós sült cékla, a borjúláb kaprimártással, a fogasfilé tempurabundában, a madeleine, a churros, a Sacher torta - hogy csak párat kiemeljünk kedvcsinálónak. A színes fotókkal illusztrált kötet végén tárgymutató segíti a választást Bea finomságai közül. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
|