Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(3 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A gasztronómia története
Szerző:
Bódiné Fekete Éva
Szerz. közl:
Bódiné Fekete Éva
Kiad. jel:
3. kiad.
Kiadás:
Budapest : Műszaki K., cop. 2012
Eto:
641.5 (100) (091)
;
641.5 (078)
;
930.85:613.2
;
392.8(100)(091)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5 (100) (091)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Földrajz
(100)
nemzetközi
Formai
(091)
történeti tárgyalásmód
ETO jelzet:
641.5 (078)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(078)
egyéb oktatási anyag ; esettanulmány ; fogalmak ; fogalomgyűjtemény
ETO jelzet:
930.85:613.2
Fő
930.85
művelődéstörténet
Fő
613.2
táplálkozástudomány ; dietétika
ETO jelzet:
392.8(100)(091)
Fő
392.8
étkezési szokások
Földrajz
(100)
nemzetközi
Formai
(091)
történeti tárgyalásmód
Tárgyszó:
gasztronómiatörténet
;
gasztronómia
Szakjel:
641
Cutter:
B 70
ISBN:
978-963-16-6013-5
Nyelv:
magyar
Oldal:
182 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 181-182.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
3 kölcsönözhető; ebből
3 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 B 70
333954
Kölcsönözhető
2.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
641 B 70
333952
Kölcsönözhető
3.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
641 B 70
333953
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer