A friss zöld fűszerek más formában gyakorlatilag pótolhatatlan ízeket, aromákat kölcsönöznek ételeiknek, és egyben nagyon egészségesek is. Különösen igaz ez, ha mi magunk neveljük a fűszernövényeket. Ebben kíván az amatőr kertbarátok segítségére lenni a médiában is feltűnő kertészmérnök szerző
[>>>]
A friss zöld fűszerek más formában gyakorlatilag pótolhatatlan ízeket, aromákat kölcsönöznek ételeiknek, és egyben nagyon egészségesek is. Különösen igaz ez, ha mi magunk neveljük a fűszernövényeket. Ebben kíván az amatőr kertbarátok segítségére lenni a médiában is feltűnő kertészmérnök szerző praktikus kötete. A kiadvány először bemutatja az ideális fűszerkert megtervezésének menetét, végig vezet a kertépítés munkálatain, majd a leggyakoribb fűszer- és gyógynövényeket mutatja be betűrendben az ánizstól a zsázsáig. Az utolsó fejezet pedig a kert fenntartásához szükséges tevékenységekkel (öntözés, növényvédelem, szaporítás stb.) foglalkozik. A közérthető nyelven fogalmazó, előismereteket nem kívánó kötet áttekintő táblázatokkal, valamint gazdag és szemléletes, színes fényképekből és rajzokból álló képanyaggal is segíti a kertbarátok munkáját. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]