Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A Kárpát-medence történelmi gasztronómiája
Alcím:
[a gasztronómia ugyanúgy része egy nép kultúrájának, mint például a nyelv vagy a népművészet]
Szerző:
Batár Zsolt Botond (1946)
;
Kanyó Terézia
Közrem.:
Teleki Sámuel Kulturális Egyesület (közread.)
Szerz. közl:
Batár Zsolt Botond, Kanyó Terézia ; [kiad. a Teleki Sámuel Kulturális Egyesület]
Kiadás:
Nagykőrös : Teleki Sámuel Kulturális Egyesület, 2021
Eto:
641.5(=00)(1-924.55)(091)
;
392.8(=00)(1-924.55)(091)
;
641.55(083.12)
;
930.85(1-924.55)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(=00)(1-924.55)(091)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Földrajz
(1-924.55)
Kárpát-medence
Formai
(091)
történeti tárgyalásmód
Etnikai
(=00)
több nemzetiségű
ETO jelzet:
392.8(=00)(1-924.55)(091)
Fő
392.8
étkezési szokások
Földrajz
(1-924.55)
Kárpát-medence
Formai
(091)
történeti tárgyalásmód
Etnikai
(=00)
több nemzetiségű
ETO jelzet:
641.55(083.12)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
ETO jelzet:
930.85(1-924.55)
Fő
930.85
művelődéstörténet
Földrajz
(1-924.55)
Kárpát-medence
Szakjel:
641
Cutter:
B 41
ISBN:
978-615-81360-4-4
Nyelv:
magyar
Oldal:
176 p.
UKazon:
202122140
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 B 41
356734
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer