Csodásan ízletes és egyszerű olasz ételek receptjeiből állított össze egy kötetre valót Gennaro Contaldo, akit bár Jamie Oliver mestereként ismert meg a szélesebb közönség, önmaga jogán is érdemes a figyelemre. Nem utolsósorban azért, mert ő maga (noha már egy ideje Londonban él) született olasz,
[>>>]
Csodásan ízletes és egyszerű olasz ételek receptjeiből állított össze egy kötetre valót Gennaro Contaldo, akit bár Jamie Oliver mestereként ismert meg a szélesebb közönség, önmaga jogán is érdemes a figyelemre. Nem utolsósorban azért, mert ő maga (noha már egy ideje Londonban él) született olasz, így abszolút hiteles forrásból merít, aki nála keres autentikus itáliai receptet. Az első részben általánosságban ír szülőföldje konyhaművészetéről, majd következik a lényeg: a receptek. A sort a könnyű saláták nyitják meg, ezt követik a hamisítatlan olasz levesek, tészták, rizottók, halak, húsok, zöldségek, mártások, s végül az édességek. Így a vállalkozó szellemű olvasó akár komplett tradicionális itáliai menüsorokat is összeállíthat a szép színes fotókkal illusztrált szakácskönyvből. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]