A gránátalmát a 2000-es évekig kevéssé ismerte a hazai közönség. Sokan ritka gyümölcsnek tekintették és az is akadályozta az embereket a megvásárlásában, hogy nem tudták, miként is kezdjenek hozzá ennek a különleges finomságnak az elfogyasztásához. A szerző karcsú kis kötetében mindazokat a
[>>>]
A gránátalmát a 2000-es évekig kevéssé ismerte a hazai közönség. Sokan ritka gyümölcsnek tekintették és az is akadályozta az embereket a megvásárlásában, hogy nem tudták, miként is kezdjenek hozzá ennek a különleges finomságnak az elfogyasztásához. A szerző karcsú kis kötetében mindazokat a gránátalmával kapcsolatos ismereteket felsorolja, amelyek bizonyára kedvet ébresztenek majd ahhoz, hogy egyre többen vásárolják meg, ezt a vitaminokban rendkívül gazdag gyümölcsöt. Ha valaki szellemileg és fizikailag is fitt szeretne maradni idős korában is, akkor a gránátalma fogyasztása hozzásegíti majd ehhez az ideális állapothoz. Bevezetőben a gyümölcs belsejében rejlő magokban található vitaminok felsorolását adja a szerző, majd a természetben való előfordulásáról és termesztésének módjáról hoz értékes információkat. Egy fejezet erejéig a gránátalma összetevőiről (vitális anyagok, fitohormonok és zsírsavak, biokatív növényi alkotórészek, antitoxidánsok) is tájékoztatja az érdeklődőket a szerző. A gránátalma gyógyhatású alkalmazásai című fejezetben arról tájékozódhatnak az olvasók, mely betegségek (pl.: bőrproblémák, cukorbetegség, érelmeszesedés, gyulladások, ízületi panaszok, potenciazavarok stb.) gyógyításában van jelentős szerepe ennek a sokmagvas gyümölcsnek. A „jóízű egészségforrásból számos finomságot is lehet elkészíteni, ezeknek az italoknak, előételeknek és főételeknek valamint édességeknek, desszerteknek és süteményeknek a receptjeit is megadja a szerző. A minőségi, színes fotókkal kísért kis kötet minden tudatosan étkező az egészségét szem előtt tartó olvasónak hasznos információkkal szolgál. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]