Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A francia konyha művészete
Szerző:
Child, Julia (1912-2004)
;
Bertholle, Louisette (1905-1999)
;
Beck, Simone
Közrem.:
Coryn, Sidonie (ill.)
;
Rattner Réka (ford.)
;
Szkladányi András (ford.)
;
Mautner Zsófia (előszó)
Szerz. közl:
Julia Child, Louisette Bertholle és Simone Beck ; [ill. ... Sidonie Coryn] ; [ford. ... Szkladányi András ..., Rattner Réka ...]
Kiadás:
Budapest : HVG Könyvek, 2023
Eto:
641.568(44)(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.568(44)(083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(44)
Franciaország
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Egys.cím:
Mastering the art of french cooking (magyar)
Szakjel:
641
Cutter:
C 17
ISBN:
978-963-565-348-5
Nyelv:
magyar
Oldal:
768 p.
Megj.:
Mautner Zsófia előszavával.
UKazon:
202324077
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 C 17
368615
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer