Harmadik alkalommal jelentkezik közös szakácskönyvvel a Rúzsa Magdi-Vida József szerzőpáros. Ahogy korábban, úgy most is kettős célt valósít meg a szép kiadvány, amelyet szokatlan szerzőpáros jegyez: a kötet készítői arra vállalkoztak, hogy egyrészt megosztják az olvasókkal a méz készítésének
[>>>]
Harmadik alkalommal jelentkezik közös szakácskönyvvel a Rúzsa Magdi-Vida József szerzőpáros. Ahogy korábban, úgy most is kettős célt valósít meg a szép kiadvány, amelyet szokatlan szerzőpáros jegyez: a kötet készítői arra vállalkoztak, hogy egyrészt megosztják az olvasókkal a méz készítésének műhelytitkait, másrészt azon receptjeiket, amelyek kivétel nélkül mind mézzel készülnek. A kötetben egyúttal bemutatásra kerül négy kiváló magyar méhészet is:*** ifj. Stencli Ferenc méhészete, a Völgy vidék méhészet, a Brunner bio méhészet és Szilasi József méhészete. Ezek közé ékelődve kaptak helyet a finom, mézzel készítendő édességek: a klasszikusok és az ínyencségek. Így sok-sok egyéb mellett, Rúzsa Magdi és Vida József instrukcióit követve olyanokat készíthetünk el, mint a mézes-szilvalekváros bukta, a flódni, a répatorta törökmézzel, a levendulás-mézes teakeksz, a mézes puszedli ropogós tojáshabbal, mézes-diós bonbon, a mézes-kókuszos banánfagyi, a mézes pezsgőtorta, a házi baklava - és hasonlók. Az igényes küllemű kötet nemcsak remek recepttár, de felhívja a figyelmet arra is, hogy miért fontos a méhek megóvása, a szakszerűen űzött méhészet. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]