Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Az ételkészítési ismeretek és gyakorlatok tanítása
Szerző:
Zsolnay Gábor
Közrem.:
Nemzeti Szakképzési Intézet (közread.)
Szerz. közl:
Zsolnay Gábor
Kiadás:
Budapest : [NSZI], 1998
Eto:
377.13(075.8)
;
641.55
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
377.13(075.8)
Fő
377.13
377.13
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
ETO jelzet:
641.55
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Szakjel:
377
Cutter:
Z 92
ISBN:
963-7627-79-0*
Oldal:
349 p.
Megj.:
Közread. a Nemzeti Szakképzési Intézet ; Bibliogr.: p. 348-349.
UKazon:
9823048
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
377 Z 92
214004
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer