Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(3 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Ételkészítési ismeretek
Alcím:
[klasszikus konyhaművészet A-tól Z-ig]
Szerző:
Pető Gyula
Szerz. közl:
Pető Gyula
Kiad. jel:
2. kiad.
Kiadás:
Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1998
Eto:
641.5(075.8)
;
641.55(083.12)(075.8)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.5(075.8)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
ETO jelzet:
641.55(083.12)(075.8)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Formai
(075.8)
egyetemi tankönyv ; főiskolai tankönyv ; tankönyv, felsőoktatási intézményekben
Szakjel:
641
Cutter:
P 64
ISBN:
963-224-285-8
Nyelv:
magyar
Oldal:
1006 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 981-982.
UKazon:
9904111
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
3 kölcsönözhető; ebből
3 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 P 64
355156
Kölcsönözhető
2.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
641 P 64
355155
Kölcsönözhető
3.
Raktárban (SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére)
641 P 64
215027
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer