Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Ételkészítési ismeretek
Alcím: [klasszikus konyhaművészet A-tól Z-ig]
Szerző: Pető Gyula
Szerz. közl: Pető Gyula
Kiad. jel: 2. kiad.
Kiadás: Budapest : Közgazd. és Jogi Kvk., 1998
Eto: 641.5(075.8) ; 641.55(083.12)(075.8)
Szakjel: 641
Cutter: P 64
ISBN: 963-224-285-8
Nyelv: magyar
Oldal: 1006 p.
Megj.: Bibliogr.: p. 981-982.
UKazon: 9904111
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
3 kölcsönözhető; ebből 3 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 P 64355156Kölcsönözhető
2.Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)641 P 64355155Kölcsönözhető
3.Raktárban (SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére)641 P 64215027Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer