Papp Diána, a Nők Lapja vezető szerkesztőjének előző kötete (Szerdán habcsók; 201211205) is a gasztro-romantikus műfajt képviselte, és nincs ez másként a Bodza Bisztróval sem. A történet főhőse a harmincas ügyfélszolgálati csoportvezető, Kulcsár Petra, aki még mindig a húszéves bulizós budapesti
[>>>]
Papp Diána, a Nők Lapja vezető szerkesztőjének előző kötete (Szerdán habcsók; 201211205) is a gasztro-romantikus műfajt képviselte, és nincs ez másként a Bodza Bisztróval sem. A történet főhőse a harmincas ügyfélszolgálati csoportvezető, Kulcsár Petra, aki még mindig a húszéves bulizós budapesti fiatalok életét éli. Nagy fordulat következik be az életében akkor, amikor megtudja: apjától örökölt egy lerobbant éttermet, a kötetcímben is szereplő Bodza Bisztrót, mely egy távoli faluban található, a Bükk hegységben. El is indul a faluba, elsősorban azért, hogy túladjon a bisztrón, ráadásul már eleve elege van az útból, hiszen nem elég, hogy emiatt egy trendi partit le kell mondania, de ott annak is örülhet, ha az országúton van 3G, melynek segítségével legalább azt kiírhatja a Facebookra, hogy milyen nehéz sora van. Ám amint megérkezik a faluba, rögtön megismerkedik annak lakóival, az apja szívéhez közel álló emberekkel, és ő is barátságot köt velük. Lehet, hogy mégis tartogat számára jövőt a korábban szívből utált, kis település? Lehet, hogy még a szerelem is rátalál a Bükk közepén?... Az ezúttal is gasztrológiai jelenetekkel tarkított, romantikus regény a műfaj kedvelőinek ajánlott. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]