Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: Fermentált konyha
Alcím: több mint 100 recept erjesztett alapanyagokból a reggelitől a vacsoráig
Szerző: Horváth Judit (1947) ; Király Ágnes
Közrem.: Kaunitz Tamás (fotó)
Szerz. közl: Horváth Judit, Király Ágnes ; [fotó ... Kaunitz Tamás ...]
Kiadás: Budapest : HVG Kv., 2022
Eto: 641.4 ; 663.15(083.12) ; 664.8/.9
Tárgyszó: erjesztés ; fermentálás ; szakácskönyv
Szakjel: 641
Cutter: H 88
ISBN: 978-963-565-161-0-: [!ISBN 978-963-565-281-5
Nyelv: magyar
Oldal: 351 p.
UKazon: 202221063
Kivonat:
A fermentálás egyike a legősibb ételkészítési eljárásoknak, amely során a hasznos mikroorganizmusok könnyebben emészthetővé, illetve tartósabbá teszik ételeinket. A jelen szakácskönyv két szerzője, Horváth Judit és Király Ágnes a fermentálás és a fermentált ételekre épülő izgalmas fogások világába   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 H 88362540Kölcsönözhető
Fűzvölgy 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 H 88NK048916Kölcsönözhető
Zalaszentjakab 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 H 88NK048917Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer