Minden háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában. Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a
[>>>]
Minden háziasszony álma, hogy a napi menüt ízletes, egészséges hozzávalókból állíthassa össze az év minden időszakában. Késő ősszel, télen és kora tavasszal ez nehezen valósítható meg, hiszen szezonzöldségek és -gyümölcsök hiányában a lehetőségek beszűkülnek, hacsak nem gondoskodunk idejében a tartalékokról. Hogy biztosak lehessünk a tartósított élelmiszerek minőségét illetően, legjobb, ha magunk raktározzuk el kedvenc gyümölcseinket, zöldségeinket, és nem utolsósorban ezzel biztosíthatjuk az E-számoktól mentes ételeket is. Hogy ez cseppet sem olyan erőt próbáló feladat, mint amilyennek első látásra hisszük, bizonyítják az egyszerű leírások a csábítóan ható fotók mellett. A kötet tulajdonképpen a nagy sikerű, Csatlós Erzsébet szerkesztette Befőzési Praktikák (Erdélyi Konyha recepteskönyv-sorozatának harmadik kötete; Déva, Corvin Kiadó, 2011) bővített kiadása, ahol minden recept színes fotókíséretet kapott. A befőttek, kompótok, dzsemek, lekvárok, szirupok, italok, savanyúságok, ételízesítők, tartósítások, zakuszkák fejezetcímek alá vont receptek garantáltan biztosítják az egészséges, házilag tartósított élelmiszereket. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]