Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(2 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
HACCP egyszerűen
Alcím:
illusztrált útmutató üzemi szakemberek, kisvállalkozások számára a Veszélyelemzés és Kritikus Szabályozási Pontok rendszer kidolgozásához és alkalmazásához
Szerző:
Sebők András (1952)
;
Baár Csaba
Közrem.:
Campden and Chorleywood Élelmiszer-ipari Fejlesztési Intézet, Magyarország Kht. (közread.)
;
Fenekovács László (ill.)
Szerz. közl:
Sebők András, Baár Csaba ; [az illusztrációkat kész. Fenekovács László] ; [kiad. a Campden and Chorleywood Élelmiszer-ipari Fejlesztési Intézet]
Kiadás:
Budapest : Campden and Chorleywood Élelmiszer-ip. Fejleszt. Int., 1998
Eto:
663/664.017
;
658.562
;
614.31
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
663/664.017
Fő
663/664.017
anyagismeret, élelmiszeripar ; élelmiszeripar, anyagismeret ; anyagvizsgálat, élelmiszeripar ; élelmiszeripar, anyagvizsgálat
ETO jelzet:
658.562
Fő
658.562
minőségellenőrzés ; minőségfelügyelet ; üzemellenőrzés ; üzemi felügyelet
ETO jelzet:
614.31
Fő
614.31
élelmiszer-ellenőrzés ; élelmiszer-higiénia
Szakjel:
663
Cutter:
S 48
ISBN:
963-03-6154-X
Nyelv:
magyar
Oldal:
52 p.
Megj.:
Xerox másolat
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
2 kölcsönözhető; ebből
2 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KORLÁTOZOTT IDEIG KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 S 48
235216
Kölcsönözhető
2.
Felnőtt SEGÉDKÖNYVTÁR hétvégére
663 S 48
235217
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer