Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Gasztronómia
Alcím:
étel- és italismeret
Szerző:
Tusor András
;
Sahin-Tóth Gyula
Szerz. közl:
[szerzők ... Tusor András, ... Sahin-Tóth Gyula]
Kiad. jel:
3. utánny.
Kiadás:
Budapest : Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft., 2002
Eto:
641.55/.56(075)
;
641.87
;
641.5
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.55/.56(075)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Fő
641.56
speciális készítésű ételek ; diétás étrend
Formai
(075)
tankönyvek ; jegyzetek
ETO jelzet:
641.87
Fő
641.87
ital/háztartás ; palackozott ivóvíz ; szénszavas ivóvíz/ásványvíz ; szénszavas ivóvíz/kristályvíz ; ivólevek ; sör ; bor ; koktélok ; feketekávé
ETO jelzet:
641.5
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Tárgyszó:
ételkészítés
;
konyha, magyar
;
ókori táplálkozás
;
ételismeret
Szakjel:
641
Cutter:
T 98
ISBN:
963-637-165-2
Nyelv:
magyar
Oldal:
219 p.
Megj.:
Keretcím: KIT oktatási struktúra ; Bibliogr.: p. 212-215.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
641 T 98
348584
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer