Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Korszerű ételkészítési ismeretek
Szerző:
Bádonyi Mihály
Közrem.:
Kereskedelmi és Idegenforg. Továbbképző Kft. (közread.)
Szerz. közl:
Bádonyi Mihály ; [közread. a] Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft ; Budapesti Metropolitán Főiskola
Kiadás:
Budapest : Budapesti Metropolitan Főiskola + Kereskedelmi és Idegenforgalmi Továbbképző Kft, 2017
Eto:
641(075)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641(075)
Fő
641
élelmiszerek elkészítése, ételek ; ételek, élelmiszerek elkészítése
Formai
(075)
tankönyvek ; jegyzetek
Tárgyszó:
ételkészítés
;
tankönyv
Szakjel:
641
Cutter:
B 13
ISBN:
978-963-637-351-1
Nyelv:
magyar
Oldal:
528 p.
Megj.:
Bibliográfia: pp. 513-514
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
641 B 13
335922
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer