Korábban Győzike nejeként ismerte az ország bulvárt néző-olvasó fele Gáspár Beát, aki azonban mára önmaga jogán híresség, hisz nemcsak a saját konyhájában, majd a televízió műsorán bizonyította gasztronómiai tudását, hanem azzal is, hogy immár a második szakácskönyve jelenik meg. Ételei a
[>>>]
Korábban Győzike nejeként ismerte az ország bulvárt néző-olvasó fele Gáspár Beát, aki azonban mára önmaga jogán híresség, hisz nemcsak a saját konyhájában, majd a televízió műsorán bizonyította gasztronómiai tudását, hanem azzal is, hogy immár a második szakácskönyve jelenik meg. Ételei a hagyományos ízlésvilágot idézik, az ízletes-fűszeres magyar konyhaművészet házias legjava köszön vissza szép színes oldalakról. Sült libamáj kakukkfűvel, marhahúsleves, kolbásszal töltött karaj almakrémmel, hentestokány, cigánypecsenye, vadas marha zsemlegombóccal, csülök pékné módra, pozsonyi kifli, mákosguba, puncstorta, tepertős pogácsa - mintha csak egy régivágású vendéglő étlapját szemezgetnénk. A fogásokat három fejezetbe rendezve találjuk meg a kötetben: a sort az Előételek és levesek nyitják meg, ezt követik a Főételek és saláták, valamint az Édes és sós sütemények, kelt tészták. A szép, mutatóval záruló szakácskönyv remek ötlettár lehet azok számára, akik a magyaros ízvilágot kedvelik, ilyesfajta recepteket próbálnának ki. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]