Cím: |
Restaurant, Hungary
| Alcím: |
minden, ami a vendég előtt titok marad ; [új fejezetekkel]
| Szerző: |
Kordos Szabolcs (1981) |
Szerz. közl: |
Kordos Szabolcs
| Kiad. jel: |
Új, bőv. kiad.
| Kiadás: |
Budapest : 21. Század Kiadó, 2021 |
Eto: |
640.43/.44(439)(0:82-36)
| Tárgyszó: |
vendéglátás ; étterem ; 21. század ; riport ; Magyarország |
Szakjel: |
640
| Cutter: |
K 70
| ISBN: |
978-963-568-179-2
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
304 p.
| UKazon: |
202202072
| Kivonat: |
A Luxushotel, Hungary (201208108), a Taxisvilág, Hungary (201224149), a Turista from Hungary (201310057), az Eszem-iszom, Hungary (legutóbb: 201925073) és az Airport, Hungary (201625139) után újabb riportkönyvvel jelentkezik az ismert bulvár újságíró, Kordos Szabolcs. Most ismét megjelenő, újabb
[>>>]
A Luxushotel, Hungary (201208108), a Taxisvilág, Hungary (201224149), a Turista from Hungary (201310057), az Eszem-iszom, Hungary (legutóbb: 201925073) és az Airport, Hungary (201625139) után újabb riportkönyvvel jelentkezik az ismert bulvár újságíró, Kordos Szabolcs. Most ismét megjelenő, újabb fejezetekkel bővített kötetében az éttermek világával foglalkozik, természetesen azzal az oldalával, ami „a vendég előtt titok marad. A szerző a csúcsgasztronómiában utazó fine dining éttermek világától a felkapott belvárosi bisztrókon és az ázsiai falatozókon alkalmazottain át a privát szakácsokig számos interjút készített, melyben vezetők és beosztottak – természetesen név nélkül – árulták el a szakma gondosan őrzött titkait. Ezek a biztosan sokakat érdeklő sztorik olvashatók a Hungary-sorozat legújabb darabjában. Megszólal többek között Kevin, a Michelin-csillagos étterem séfje, Tamás, a virtuóz mixer, Zoltán, aki korábban a maffia pincére is volt, Ákos, a privát séf, aki Angliában Putyinnak is főzött, Adél, egy vidéki családi étterem tulajdonosa, vagy éppen a kínai étteremben dolgozó Ági. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]
|
|
|