Dokumentum  
 
Polc: (Könyv) (3 Példány)
  [HunMark letöltés] [HunMark ellenőrzés]
Cím: A mai Róma konyhája
Alcím: a Dolce Vita szakácskönyve ; klasszikus és megújított receptek
Szerző: Galasso, Eleonora
Közrem.: Loftus, David (fotó) ; Katona Terézia (ford.)
Szerz. közl: Eleonora Galasso ; David Loftus fotóival ; [ford. Katona Terézia]
Kiadás: Budapest : Corvina, 2017
Eto: 641.568(45)(083.12)
Tárgyszó: Olaszország ; nemzeti étel ; olasz konyha ; ételspecialitás ; szakácskönyv
Egys.cím: As the Romans do (magyar)
Szakjel: 641
Cutter: G 19
ISBN: 978-963-13-6397-5
Nyelv: magyar
Oldal: 304 p.
UKazon: 201704032
Kivonat:
Az olasz konyha a legnépszerűbb gasztronómiai iskolák közé tartozik, s ezen belül is kiemelt helyet foglal el a római irányzat a maga sajátos stílusával, ízvilágával. A témában pont sikere okán rengeteg kötet lát napvilágot, ám ezek közül kevés az, amelyik igazán autentikusnak mondható. Eleonora   [>>>]
Pld. Raktár Rakt.jelzet Lelt.szám Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető info
1.Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ641 G 19333221Kölcsönözhető
Nagyrécse 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
2.641 G 19NK021351Kölcsönözhető
Zalaszabar 
1 kölcsönözhető; ebből 1 elvihető
3.641 G 19NK021350Kölcsönözhető
WeblapIsmertetők és borítók
antikvarium.hu:
azolo.hu:
libri.hu:
mek.oszk.hu:
moly.hu:
oszk.hu:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer