Náray Tamás nemcsak a divatszakában futott be bámulatos karriert, de számos más területen is megcsillogtatta az utóbbi években tehetségét, kiváló ízlését. Több regény mellett szakácskönyvet is írt például - azzal együtt, ami most jelent meg, már kettőt. Ez utóbbiban választott hazája, Spanyolország
[>>>]
Náray Tamás nemcsak a divatszakában futott be bámulatos karriert, de számos más területen is megcsillogtatta az utóbbi években tehetségét, kiváló ízlését. Több regény mellett szakácskönyvet is írt például - azzal együtt, ami most jelent meg, már kettőt. Ez utóbbiban választott hazája, Spanyolország cukrászművészetből ad ízelítőt, a lapokon átsugárzó kedvvel, lelkesedéssel. Az oldalakon az általa elkészített sütemények láthatóak művészi szépségű, csalogató fotókon, és persze olyan praktikus színes képeken is, amelyeken nyomon követhetjük a készítési folyamatot a bonyolultabb receptek esetében. A finomságok készítési útmutatóit származási helyük szerint rendezte fejezetek alá: Madrid, Katalónia, Murcia, Valencia, Baleár-szigetek, Andalúzia, Kasztília és León - hogy csak párat emíltsünk a mennyei sütik eredetéről. Némelyik nemesen egyszerű - almatorta, epres kosár, diós szelet, körtés pite -, míg másoknak regényes neve van: Santa Maria citromkrémhajó, A lélek holdjai, Sierra Nevada csúcsai, Santiago pajzsa. De az azonos bennük, hogy valamennyi érdemes kipróbálásra! A válogatásban a tárgymutató segíti az olvasót, aki a receptek böngészése közt Náray Tamás szépirodalmi igényű átvezető írásaival múlathatja az időt. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]