Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Erdélyi örmény konyha, fűszerezve
Közrem.:
Issekutz Sarolta (szerk.)
Szerz. közl:
szerk. Issekutz Sarolta
Kiadás:
Budapest : Erdélyi Örmény Gyökerek Kult. Egyes., 2008
Sorozat:
Erdélyi örmény múzeum/11.
Eto:
641.568 (=919.81) (439.21) (083.12)
;
392.8(439)(083.1)
;
641.5(083.1)
;
641.55(439.21=919.81)(083)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.568 (=919.81) (439.21) (083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(439.21)
Erdély 1919-ig
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Etnikai
(=919.81)
örmények
ETO jelzet:
392.8(439)(083.1)
Fő
392.8
étkezési szokások
Földrajz
(439)
Magyarország
Formai
(083.1)
előírások;receptek;használati utasítások
ETO jelzet:
641.5(083.1)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(083.1)
előírások;receptek;használati utasítások
ETO jelzet:
641.55(439.21=919.81)(083)
Fő
641.55
ételkészítés ; ételek ; étrend
Földrajz
(439.21)
Erdély 1919-ig
Formai
(083)
táblázatok ; jegyzékek
Tárgyszó:
szakácskönyv
;
erdélyi konyha
;
konyha, erdélyi
;
örmény konyha
;
konyha, örmény
Szakjel:
641
Cutter:
E 74
ISBN:
978-963-87832-0-2
Nyelv:
magyar
Oldal:
116 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 107.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
641 E 74
334331
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer