Két kiváló, vegán stílusban főző séf közös munkájának eredményeként jöhetett létre ez a remek, rengeteg új ötletet, tippet, ízkombinációt és elkészítési módot felvonultató, könnyed és elegáns, trendi és praktikus szakácskönyv, amelyik - csupa növényi alapanyagokat alkalmazó recept példáján -
[>>>]
Két kiváló, vegán stílusban főző séf közös munkájának eredményeként jöhetett létre ez a remek, rengeteg új ötletet, tippet, ízkombinációt és elkészítési módot felvonultató, könnyed és elegáns, trendi és praktikus szakácskönyv, amelyik - csupa növényi alapanyagokat alkalmazó recept példáján - bemutatja, "hogyan jön létre és fokozható az ételek zamata". A kötet további érdekessége, hogy összesen húsz hozzávalóval dolgoznak Ottolenghiék; ezeket a kiadvány elején felsorolva tanulmányozhatjuk. Az ezt követő három részben egy-egy nagy témát járnak körül, miközben rengeteg receptet osztanak meg az olvasókkal. Az első szakaszban négy, a megszokottól eltérő technológiát mutatnak be: a szenesre és barnára sütést, az infuzálást és az érlelést. A másodikban különféle kalandos íz- és alapanyag-társításokkal lepnek meg bennünket, majd pedig - a Termény című fejezetben - kiderül, hogy hányféle felhasználási módja lehet a gombáknak, hagymaféléknek, olajos és egyéb magvaknak. A szép színes fényképekkel kísért szakácskönyv végén kaptak helyet a menüjavaslatok és a mutatók is. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]