Cím: |
Fűszerek könyve
| Közrem.: |
Pallas Antikvárium (közread.) |
Szerz. közl: |
[kiad. a Pallas Antikvárium]
| Kiadás: |
[Gyöngyös] : Pallas Antikvárium, [2002] |
Eto: |
641.885 ; 641.55(083.12) ; 635.7
| Szakjel: |
663
| Cutter: |
F 99
| ISBN: |
963-8581-2-1 [!ISBN 963-85581-2-1]
| Nyelv: |
magyar
| Oldal: |
159 p.
| UKazon: |
200116053,200213133
| Analitika: |
A fűszerezés öröme A fűszerekről általában A fűszerek hatóanyagairól A fűszerek vásárlása, tárolása és előkészítése A fűszerek helyes adagolása és elkészítése Étel, -italfűszereink részletes ismertetése Fűszernövények házi tartósítása, friss növények tárolása, vermelés, szárítás, sózás Savanyítás Hűtés, fagyasztás Fűszerkeverékek Fűszeres növényi ecetek Egyéb ecetek Likőrök, pálinkák Gyümölcsborok, bólék, sörök Hűsítő italok, kávék Fűszerkalauz
[<<<]
|
|
|
Halis István Városi Könyvtár
TextLib WWW V2.01.01/1675 - InfoKer