Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Füstölés
Alcím:
hús, kolbászféleségek, hal
Szerző:
Binder, Egon
Közrem.:
Sulán Zsófia (ford.)
Szerz. közl:
Egon Binder ; [... ford. Sulán Zsófia]
Kiadás:
Budapest : Gazda, [2001]
Eto:
664.92
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
664.92
Fő
664.92
húskészítmények tartósítása szárítással ; szárítás/húskészítmények tartósítása ; húskészítmények tartósítása sózással ; sózás/húskészítmények tartósítása ; húskészítmények tartósítása füstöléssel ; füstölés/húskészítmények tartósítása
Tárgyszó:
húsfüstölés
Egys.cím:
Räuchern (magyar)
Szakjel:
663
Cutter:
B 64
ISBN:
963-7445-39-0
Nyelv:
magyar
Oldal:
124 p.
Megj.:
Példányszám: 3000
UKazon:
200126127
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Raktárban (KÖLCSÖNÖZHETŐ)
663 B 64
226948
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer