Dokumentum
Polc:
(Könyv)
[Nincs]
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
A 100 legjobb francia recept
Közrem.:
Bártfai László (szerk.)
Szerz. közl:
[szerk. Bártfai László].
Kiadás:
Kistarcsa : STB Kv., cop. 2002
Sorozat:
A 100 legjobb/52.
Eto:
641.568(44)(083.12)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
641.568(44)(083.12)
Fő
641.568
nemzeti ételspecialitások ; ételspecialitások, nemzeti
Földrajz
(44)
Franciaország
Formai
(083.12)
előírások ; receptek
Szakjel:
641
Cutter:
Sz 39
ISBN:
963-9266-26-4
Nyelv:
magyar
Oldal:
80 p.
Megj.:
A gerincen számozási adatként: 52 ; A gerincen számozási adatként: 52. ; kb
UKazon:
200212151
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer