Bernáth József séf ezúttal egy olyan receptgyűjteménnyel jelentkezik, ami valóságos gasztronómiai nosztalgiaútra csábít, hiszen a válogatásban a közelmúlt - a nyolcvanas és a kilencvenes évek - egykori slágersütijei kaptak helyet. Sokunkban élénk emlékeket, otthonos hangulatot idéznek az olyan
[>>>]
Bernáth József séf ezúttal egy olyan receptgyűjteménnyel jelentkezik, ami valóságos gasztronómiai nosztalgiaútra csábít, hiszen a válogatásban a közelmúlt - a nyolcvanas és a kilencvenes évek - egykori slágersütijei kaptak helyet. Sokunkban élénk emlékeket, otthonos hangulatot idéznek az olyan finomságok, mint a kókuszkocka, kefires süti, túrófánk, mimóza szelet, sajtos kifli, néger kocka, méteres kalács, bakacsók, túrós rolád - hogy csak párat kiemeljünk. Bernáth József leírásai alapján pedig most mi is elkészíthetjük anyáink és nagyijaink egykori kedvenceit, sztársütijeit, amiket büszkén raktak ki a vasárnapi és ünnepi asztalra ebéd után. Az egyes recepteknél a szerző megadja azoknak a háziasszonyoknak a nevét, akiknek a gyűjteményéből a finomság származik. A szöveget színes fényképek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]