Hazánkban valószínűleg nem sokan ismerik Lisette Kreischer nevét - nem úgy, mint Hollandiában, ahol ő az utóbbi évek legdivatosabb gasztronómiai trendjének, a vegán étkezési kultúrának közismert népszerűsítője. Ebbe a könyvébe olyan receptek kerültek bele, amelyek gyógyító hatású növényekből
[>>>]
Hazánkban valószínűleg nem sokan ismerik Lisette Kreischer nevét - nem úgy, mint Hollandiában, ahol ő az utóbbi évek legdivatosabb gasztronómiai trendjének, a vegán étkezési kultúrának közismert népszerűsítője. Ebbe a könyvébe olyan receptek kerültek bele, amelyek gyógyító hatású növényekből készültek, s így nemcsak ízletesek de egészségesek is, alkalomadtán pedig akár orvosságként is fogyaszthatóak. Elsőként bemutatja a legnépszerűbb, leghasznosabb gyógynövényeket, külön kiemelve azok jótékony hatásait, és tanácsokat ad egy természetes házi patika összeállításához. Ezt követik a két oldalas, egy-egy étel- vagy italrecepttel kiegészített "gyógynövényportrék". A kötet fennmaradó részében találjuk az idényhez köthető - tavaszi, nyári, őszi és téli - receptek kollekcióját. Az ízléses, színes fotókkal kísért kötet végén tárgymutató segít az eligazodásban.
[<<<]