Vál. a Fishing & Hunting Channel azonos című műsorának receptjeiből.
UKazon:
202222075
Kivonat:
A hazai horgászvilág ismert alakja, Andrejszky Zoltán első, nagy sikerű szakácskönyve után, most egy folytatással lép a halas ételek kedvelői elé. A második kötet is hasonlóan épül fel, mint az első: a szerző halfajtánként rendezte fejezetekbe a könyvbe felvett recepteket. A kiadvány célja, hogy a
[>>>]
A hazai horgászvilág ismert alakja, Andrejszky Zoltán első, nagy sikerű szakácskönyve után, most egy folytatással lép a halas ételek kedvelői elé. A második kötet is hasonlóan épül fel, mint az első: a szerző halfajtánként rendezte fejezetekbe a könyvbe felvett recepteket. A kiadvány célja, hogy a szélesebb közönséggel is megismertesse a hazai halfajtákban rejlő izgalmas lehetőségeket, a halra ne csak egy-egy ünnep kapcsán gondoljunk, hanem építsük be a mindennapi fogások közé. A gyönyörű színes fotókkal illusztrált ízléses könyvből először az amurt ismerhetjük meg, s olyan recepteket tálal a szerző, mint a krémsajtos amurfalatok, a tárkonyos amurgombócleves vagy az amurral töltött paprika paradicsomszószban. A rövid felsorolásból is látszik, hogy Andrejszkyt elsősorban a kísérletezés vezérelte az összeállítás során, szerette volna új megvilágításba helyezni a halhúsban rejlő gasztronómiai lehetőségeket. A következőkben a busa, a csuka, a harcsa, a kecsege, a ponty és a süllő finomabbnál finomabb elkészítési módjai teszik ki a szakácskönyvet, melyet néhány „extra recept zár, mint például a pirított lazacos-olívás tészta vagy a tengeri sügér Veracruz módra. A könyvet az otthoni sütésben és főzésben jártasabb olvasóknak ajánljuk. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]