Náray Tamás már több alkalommal bizonyította sokirányú tehetségét: amellett hogy világhírű divattervező, mára elismert képzőművész és író is lett. Ez utóbbiként több műfajban is sikerrel próbálta ki magát, regényeiért éppúgy rajonganak az olvasók, mint szakácskönyveiért. Most megjelenő műve e két
[>>>]
Náray Tamás már több alkalommal bizonyította sokirányú tehetségét: amellett hogy világhírű divattervező, mára elismert képzőművész és író is lett. Ez utóbbiként több műfajban is sikerrel próbálta ki magát, regényeiért éppúgy rajonganak az olvasók, mint szakácskönyveiért. Most megjelenő műve e két műfaj fúziója: olyan receptgyűjtemény, amelyet Zarah-trilógiája ihletett. Ezekben a könyveiben számos alkalommal bukkannak fel csodás sütemények - amelyeket most akár a valóságban is megsüthetünk. A Zarah-sztorikban a Winter családot szolgáló szakácsnő, Frau Schwenk varázsolja az asztalra az édességeket; és mi is hasonlóképp tehetünk, ha felütjük ennek a küllemében is szép, ízléses kiadványnak a lapjait. Zarah és a többi regénybeli karakter több országban is felbukkan, így a választék ennek megfelelően brit, német, olasz, izraeli finomságokból áll. Cseresznyés pite, marcipánkoszorú, bajor fatörzs, Adler diótorta, panettone, Sforza parfétorta, krémbomba, Bristol szelet, angol gyömbérpuding, Paddington torta, epres-csokis habcsók, kanafé, pisztáciatorta, datolyás leépny aramelle, flódni, málnás piskóta - csak pár recept kedvcsinálóul. A szöveget színes fényképek illusztrálják. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]