A kerti grillpartikról a legtöbb embernek egyből a flekken- és kolbászsütés, az alufóliába csomagolt sültkrumpli, szalonnataraj jut eszébe - ami egyáltalán nem rossz dolog. Csakhogy a szabadtűzön sütésben ennél sokkal több potenciál van; hogy mennyivel, az kiderülhet bárki számára, aki fellapozza
[>>>]
A kerti grillpartikról a legtöbb embernek egyből a flekken- és kolbászsütés, az alufóliába csomagolt sültkrumpli, szalonnataraj jut eszébe - ami egyáltalán nem rossz dolog. Csakhogy a szabadtűzön sütésben ennél sokkal több potenciál van; hogy mennyivel, az kiderülhet bárki számára, aki fellapozza Rich Harris receptgyűjteményét, amely kereken százhúsz különleges, a szokásostól eltérő grillfogás elkészítésének műhelytitkaiba avat be. A bevezetőben a módszer technikai tudnivalóit (vagyis a grillezési módszereket) tekinti át. Az ezt követő első fejezet a legnépszerűbb, változatos húsfajtákból - marhából, sertésből, csirkéből, bárányból - készítendő "közönségkedvenceket" tartalmazza, majd következnek a kisebb volumenű, csipegetésre javasolt grillezett falatok, a szabadtűzön készített zöldségek, a köretként ajánlott saláták, mártások, mártogatók és savanyúságok. A kötet további részében olvashatunk a füstölési eljárásokról, a különféle koktélokról, hűsítőkről, továbbá a (részben vagy egészben szintén grillezve készülő) desszertekről és reggeli fogásokról. A név- és tárgymutatóval végződő kiadványt igényes színes fényképek kísérik. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]