Dokumentum
Polc:
(Könyv)
(1 Példány)
---Művelet---
Felkutat
Megoszt
---Keresés---
Ugyanilyen cím
Cím:
Cukrász szakmai ismeretek 1.
Szerző:
Kemény Andrásné
Szerz. közl:
Kemény Andrásné
Kiad. jel:
11. kiad.
Kiadás:
Piliscsév + Budapest : Műszaki Kvk., cop. 2019
Eto:
664.68 (078)
;
641.5 (078)
Táblázat
Kód
Magyarázat
ETO jelzet:
664.68 (078)
Fő
664.68
cukrászat ; cukrászati áruk ; finom sütőipari áruk
Formai
(078)
egyéb oktatási anyag ; esettanulmány ; fogalmak ; fogalomgyűjtemény
ETO jelzet:
641.5 (078)
Fő
641.5
főzés ; szakácsművészet ; az ételek elkészítése általában ; gasztronómia
Formai
(078)
egyéb oktatási anyag ; esettanulmány ; fogalmak ; fogalomgyűjtemény
Tárgyszó:
cukrászipar
;
cukrászat
;
édesipar
Szakjel:
663
Cutter:
K 34
ISBN:
978-963-9668-26-3
Nyelv:
magyar
Oldal:
206 p.
Megj.:
Bibliogr.: p. 204.
Pld.
Raktár
Rakt.jelzet
Lelt.szám
Info
Halis István Városi Könyvtár Nagykanizsa
:
1 kölcsönözhető; ebből
1 elvihető
Nincs belépve
1.
Felnőtt KÖLCSÖNÖZHETŐ
663 K 34
349783
Kölcsönözhető
Weblap
Ismertetők és borítók
antikvarium.hu
:
azolo.hu
:
libri.hu
:
mek.oszk.hu
:
moly.hu
:
oszk.hu
:
Halis István Városi Könyvtár
TextLib
WWW V2.01.01/1675 - InfoKer