A legértékesebb ajándék nem az árától olyan becses, hanem attól, hogy valaki szeretettel készítette egy olyan személynek, aki a kedves a számára. Ilyesfajta gesztusként tökéletesen megállják a helyüket a gasztroajándékok amelyek nemcsak mint meglepetés okoznak örömet, de esztétikai és ízélményként
[>>>]
A legértékesebb ajándék nem az árától olyan becses, hanem attól, hogy valaki szeretettel készítette egy olyan személynek, aki a kedves a számára. Ilyesfajta gesztusként tökéletesen megállják a helyüket a gasztroajándékok amelyek nemcsak mint meglepetés okoznak örömet, de esztétikai és ízélményként is. Romics Bea "több mint hetven" tippet ad a vállalkozó szelleműek ahhoz, hogy maguk is kedveskedhessenek ilyen csodás ehető ajándékokkal. Elsőként ahhoz ad ötleteket, hogy csomagoljuk be szépen a meglepetésünket. Ezt követik a hét tematikus fejezetbe rendezett gasztroajándék-receptek: a különféle fűszeres finomságok, házi fűszerkeverékek, fűszervajaok és -olajok, fűszeres magvak; a rafinált ízvilágú lekvárkülönlegességek; a savanyúságok, csatnik és pástétomok; a bonbonok, trüffelek és házi gumicukrok; a karamellvariációk; a torták, sütik és kekszek; illetve az olyan, kifejezetten karácsonyra való nassolni valók, mint a kandírozott narancs- és citromhéj, a spekulatius fűszerkeverék, a forrócsoki-keverék, vagy a panforta darabkák. A kiadvány végén mutató segít az eligazodásban. "www.kello.hu minden jog fenntartva"
[<<<]